Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Onko aika pikkujoulujen? Maistuvatko uusilla tuulilla ryyditetyt karjalaiset herkut tai kansainväliset maut?

Tämän joulukauden herkkuja ovat perinteiset laatikot kinkun kera. Pikkujoulun voi teemoittaa myös italialaisilla tunnelmilla jännittävän Murhamysteeri-ohjelman kera. Kerää joukot, pukeudu, fiilistele! Unohtumaton ilta voi alkaa!

Tästä linkistä italialaiseen pikkujoulupakettiimme: Pikkujoulu A la Capone 2013

Tarvitsetko tilaisuuteesi soppatykin emäntineen? Järjestetäänkö juhlat? 

Villa Swanin keittiö perustuu emäntien omiin herkkusuihinja paikallisiin laadukkaisiin raaka-aineisiin. Kokous- ja lomaruuat loihditaan vaivattomasti nautittavaksi. Olemme osa Karelia à la Carte -verkostoa.

Tutustu Karelia à la Carte -verkostoon >>

Soppatykistämme ruokitaan helposti jopa 600 henkilöä. Pyydä tarjous ja tilaa kenttäkeittiö emäntineen helposti tapahtumiisi.

Monipuolinen cateringpalvelumme järjestää ikimuistoiset juhlat. Omaan kalustoon kuuluu lisäksi pienehkö juhlateltta, pöytiä ja istuimia. Kauttamme tarjolla myös koko paketti, esiintyjistä, telttaan ja tarjoiluun.